Υπηρεσίες

Zen Travel & Tours
null

Υπηρεσίες Ταξί πολυτελείας

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή σας δίνουμε τη δυνατότητα να μετακινηθείτε άνετα, με εχεμύθεια και ασφάλεια και οικονομικά με ένα από τα πολυτελή ταξί μας και να κάνετε τη μεταφορά σας μοναδική.

Οι μεταφορές σας αποκτούν άλλον αέρα μέσα σε ένα ταξί πολυτελείας και με τους επαγγελματίες οδηγούς μας οι μετακινήσεις σας στην Κρήτη θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ιδιωτικές εκδρομές

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για την ημέρα που θέλετε να κάνετε εκδρομή, τον προορισμό και τον αριθμό ατόμων και εμείς θα κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να δείτε τα αξιοθέατα της Κρήτης με δικό σας ρυθμό και φυσικά με την ασφάλεια που σας προσφέρουν οι έμπειροι οδηγοί της Zen Travel & Tours.

Μεταφορά στο γάμο σας

Επειδή τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε είναι πολυτελή και πλέον διαθέτουμε την εμπειρία που απαιτείται μπορεί ένας κατάλληλα ενδεδυμένος οδηγός να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας μέσα σε ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μείνει ως το τέλος της βραδιάς και θα οδηγήσει με απόλυτη ασφάλεια τους νεόνυμφους στον προορισμό τους οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός.